Quantcast
Channel: VALENCIÀ, LLENGUA I IMATGE
Viewing all 310 articles
Browse latest View live

Referències cinematogràfiques en 'Chaplin i Edna'

$
0
0

Charles Chaplin va ser un gran mim i un dels grans creatius del cinema mut. Va sobreviure al canvi de la indústria cinematogràfica i l'aparició del cinema sonor va confirmar que es tractava d'un gran actor i un bon director de cinema. La major part de les seues pel·lícules les va rodar en blanc i negre, però la seua darrera producció com a director, La comtessa de Hong-Kong per exemple, la filmà en color.

"El seu principal personatge era Charlot, conegut com The Tramp al món anglòfon i Carlitos al Brasil. Charlotés un vagabund amb aires refinats de gentilhome. La seva vestimenta típica era una corbata estreta, unes sabates i uns pantalons balders, un barret fort i un bastó de bambú. La cara adornada amb un bigoti esquifit". (En Viquipèdia, entrada Charles Chaplin)

En aquest curt d'animació, Charlot esdevé l'actor principal i, com en moltes de les seues pel·lícules, s'enamora de la xica. Però el curt no sols se centra en les pel·lícules de Chaplin; també fa referència a d'altres personatges que apareixen en pel·lícules posteriors com l'extraterrestre ET, els dinosaures de JurassicParko l'aventurer Indiana Jones.

De tota manera, el que us propose hui és que, després de contemplar el curt, identifiqueu algunes de les recreacions del personatge de Charlot en les seues pròpies pel·lícules.

Quantes escenes ets capaç d'identificar?


I si encara no ho teniu clar, us recorde alguns dels títols més destacats de Charles Chaplin: The vagabond (1916), The Kid(1921), La quimera de l'or (1925), El circ (1928), Llums de la ciutat (1931), Temps moderns (1936), El gran dictador (1940) o Monsieur Verdoux(1947) i us deixe enllaços en Youtube d'algunes escenes que us poden refrescar la memòria:

- Temps moderns (fragment de la fàbrica) i l'escena final

- La quimera de l'or ouna altra còpia i la imitació,

- The vagabond,

- Llums de la ciutat(l'escena de la violetera a partir del minut 7:34 i, al final, l'escena de la rosa a partir del fotograma 1:22:40),

Referències que apareixen en el curt a altres pel·lícules:

- ET, el extraterretre

-Indiana Jones i el temple maleït, (més informaciósobre el personatge)

- Jurassic Park


Hui cinema: 'Any de gràcia' de Ventura Pons

$
0
0

Dia: hui, dimecres 9 de gener

Hora: 19.00h.

Lloc: Octubre CCC

Cicle: Barcelona escenari (cinema).

Pel·lícula: Any de gràcia(2011) de Ventura Pons

Pel·lícula presentada per: Ventura Pons (director)

Sinopsi: El David té vint anys i arriba a Barcelona buscant una oportunitat. La Gràcia en té seixanta-i-uns-quants i li ofereix una habitació a canvi de companyia i atenció. La seua convivència esdevé, des del principi, explosiva. S’adonaran a temps que es necessiten?

Actors i actrius: Rosa Maria Sardà, Oriol Pla, Santi Millán, Amparo Moreno, Núria Feliu ...

Entrada lliure

Organitzat per: l'Octubre CCC amb el patrocini de l'Institut de Cultura de Barcelona

Més informació



Octubre Centre de Cultura Contemporània
C/ Sant Ferran, 12
46001 València

96 315 77 99

www.octubre.cat

Imatges amb doble cara

$
0
0

La polisèmia es troba en les paraules i també en les imatges.

Les paraules signifiquen dins d'una frase i poden alterar el seu significat en funció del context: Quin pastís més roín! o Està feta un pastís!

Les imatges també poden ser interpretades segons el context en què apareixen. Mirem alguns casos concrets:

1) Un senyal de trànsiten una carretera valenciana o a l'interior d'una selva tropical.

2) Les pintures rupestres de Bicorp no tenien el mateix significat per a les persones que les pintaren que per als historiadors de l'art del segle XXI.

3) Un autoretrat de Vincent Van Gogh no tenia el mateix valor per al propi pintor que per a un dels col·leccionistes d’art actual.

Aquestes imatges, com les paraules, també són polisèmiques i contenen més d'un sentit perquè el pas del temps s’ha encarregat d’introduir canvis de valor en elles, unes vegades econòmics (el retrat de Van Gogh), altres artístics (una pel·lícula d’estrena que acaba convertida en film de culte), altres semàntics (un urinari col·locat en un lavabo o en una exposició d’art com una escultura més –recordeu elsreadymadesde Marcel Duchamp i Francis Picabia).

Fins i tot, hi ha qui només veu una part del que té al davant, mentre que altres que han exercitat més la ment arriben a descobrir imatges amagades i, per tant, un altre sentit ocult en el dibuix; mireu sinó què passa amb els exemples següents i digueu si, en fixar-vos, canvia la vostra percepció del dibuix.

VACA RARA




Pots veure les 10 CARES en l'arbre?


Ací hi ha un rostre, pots veure'l?


Pots contemplar el xiquet de volquers?




Pots localitzar la parella que es besa?


Pots distingir tres dones?



Quina diferència trobes entre una granota i un cavall?

Observa amb atenció el gir i...

Apunt recuperat; publicat anteriorment el 12 de novembre del 2009

El cine que no t'hauries de perdre: 'El gran dictador' (1940)

$
0
0

Una de les millors películ·les sobre la II Guerra Mundial és possiblement El gran dictador, un filmde Charles Chaplin que empra l'humor per contar un dels episodis més amargs de la història de la humanitat i ens ajuda a pair millor el que d'històric hi ha en la pel·lícula. És curiós que, encara que el rodatge es va produir al començament del conflicte bèl·lic, la farsa esdevinga tan creïble i versemblant: els esdeveniments que ocasionaren la fi del conflicte, el tractament de les víctimes, la megalomania de l'embogit dictador, la denúncia de l'abús de poder...

La pel·lícula, a més, manifesta la resignaciópacífica dels jueus (minut 22:11) i la defensa de la pau i la justícia com a únic camí cap a un futur de progrés.

Aquesta obra mestra de Chaplin barreja el drama i la comèdia de forma magistral: recordeu, per exemple, la seqüència, enllaçada abans, d'Adenoid Hynkel jugant amb la bola del món o l'escena del pastís amb què es decidirà qui ha d'alliberar Tomènia del tirà (escena completa a partir del minut 1:34). El gran dictadorés una pel·lícula extraordinària que demostra que el sentit de l'humor és una de les millors armes contra la intolerància i el totalitarisme. Si la rialla i el plor van, en ocasions, de la màés perquè el seu argument suposa un revulsiu, la higiene de l'esperit a través de l'humor i la intel·ligència.

Estrenada quan Adolf Hitler encara es creia l'amo del món i permetia la mort violenta de milers de soldats en el front i l'extermini dels jueus, gitanos i altres persones que no responien a les característiques de la raça ària, la pel·lícula tingué alguns problemes de censura durant el rodatge perquè als Estats Units també hi havia partidaris de Hitler. Però, després de l'estrena, l'èxit no tardaria a arribar-li i, hui en dia, és un clàssic del cinema en blanc i negre que manté tota la seua vitalitat i ens demostra que, en els moments més negres de la Humanitat, la solució arriba de la mà del bon humor, una mostra clara d'intel·ligència. Un dels detalls que en confirma l'èxit és la nominació als Óscars en diverses de les seues categories.

Durant el rodatge, el propi Chaplin decidí canviar el final perquè els alemanys havien entrat a París. El canvi va suposar l'eliminació d'una escena amb final feliç en què els soldats alemanys havien d'abandonar les seues armes i iniciar un ball per a la celebració de la pau. Però el resultat va ser molt favorable perquè es va afegir el discurs final que és una lloa a la pau i deixa l'espectador amb un puntet amarg que ajuda a la reflexió sobre el que s'ha vist i el que es coneix de la història de la barbàrie nazi (que en aquell moment encara no es coneixia en totes les seues dimensions) al temps que li obre totes les esperances de canvi i de futur.

El gran dictador (1940) no frenà la guerra (1939-1945) i Hitler mai no pronuncià el discurs amb què es tanca la pel·lícula, però la seua estrena generà una certa consciència en el públic que contribuí a la defensa de la pau mundial, encara que, curiosament, El gran dictador tardaria anys en poder-se contemplar en països com Alemanya, estrenada el 1998, Espanya (1975) o Itàlia (2002) per problemes de censura.

Una pel·lícula que, si no heu vist, no podeu perdre-us-la.

R. J. Ch. (desembre de 2012)

Una llengua que camina

$
0
0
Anna Perpinyà ens recorda que hui a les 8 de la vesprada, a Silla, reprenen les activitats del grup de Dones en Bloc-Compromís amb la presentació del documental valencià: UNA LLENGUA QUE CAMINA. L'acte tindrà lloc al Teatre de la Plaçade Silla.
La història gira al voltant de 5 persones que viuen el valencià a casa, al carrer, al treball... 5 històries contades en primera persona de joves valencians i valencianes.

Si no us ha donat temps d'assistir a l'acte; ara teniu una nova ocasió de veure el documental d'Amanda Gascó.

MICE Mostra Internacional de Cinema Educatiu 18 i 19 de gener de 2013

'Un país de llibre' continua endavant

$
0
0

Mentre algunes llibreries emblemàtiques tanquen, cas de la llibreria Catalòniade Barcelona, altres estan buscant noves fórmules per a sobreviure. Per sort, el programa Un país de llibreens mostra el treball important que fan els llibreters d'aquest país en comercialitzar el llibre en català. Ja són cinc els programes que s'han editat per parlar-nos sobre la literatura feta en valencià, una iniciativa interessant que hem d'aplaudir i seguir de prop perquè ens ajuda a conéixer la nostra cultura i els valors de la nostra llengua.

Eugeni Alemany, en cada programa, fa un itinerari, sobre guió, per a presentar-nos llibreries i llibres i entrevistar alguns autors i personatges de la cultura. Aquesta iniciativa de l'Associació d'Editors del País Valencià i del Gremi de Llibrers compta amb el patrocini de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i està elaborat per Barret Films. El seu presentador conversa amb algun autor que ens explica un dels seus llibres al temps que visiten el seu lloc de treball, alguna llibreria o local cultural interessant... En cadascun dels programes es deixa un llibre perdut (alliberar, se'n diu) perquè qui se'l trobe el puga llegir i, després, tornar a deixar en un punt de la ciutat on el reconeguen altres futurs lectors.

Els primer dels quatre programes que teniu a You tube ja us el mostràrem en un apunt anterior. La resta els podeu trobar en els següents enllaços:

Capítol 2. Assaig: La cançó en valencià. Escriptor: Josep Vicent Frechina.

Capítol 3. Llibre il·lustrat: Lluny. Il·lustradora: Aitana Carrasco.

Capítol 4. Assaig: Columnes de paper. Escriptor: Salvador Vendrell.

No us els perdeu; la seua brevetat, 20 minuts, i el seu contingut els fan molt atractius.

Imitar el cinema mut

$
0
0

En els darrers anys el triomf del cinema en blanc i negre, fet com un homenatge al cinema mut, ha obtingut èxits tan considerables com el de la pel·lícula francesa The artist (2011) de Michel Hazanavicius o el de Blancanieves, la pel·lículaespanyola (2012) de Pablo Berger.

En un nivell menys ambiciós però amb rdesultats molt interessants, us volem mostrara dues propostes de curts que, potser ja coneixeu, on també s'imiten les produccions de cinema mut.

1. Alicio en el País de Viveirosestà rodada als jardins de Vivers de València (2012) i protagonitzada per xiquets i xiquetes de l'Escola de Nadal de l'Audiovisual de BarretFilms i Zurdos TV.

2. Rascayu el Garrepa es una producció de DIFUSIONS FANTASMES de l'any 2006. El curt va guanyar un premi al festival Julius de Vic (2006) i un altre al festival Fescurts de Torelló (2007).

A partir del que heu vist, seríeu capaços de generar un guió i filmar un curt?

Caldrà:

- inventar-se una història que serà la base del guió;

- buscar actors i actrius que representaran els personatges;

- localitzar exteriors i un espai tancat o estudi per a la filmació de les diferents escenes;

- preparar, si és el cas, uns decorats;

- composar o interpretar una música adient. En l'època del cinema mut, la música es reproduïa en directe en el propi cine, per això, generalment, era música per a piano; en els curts que heu vist la música està insertada en el muntatge;

- imitar el grafisme que resumeix i explica les accions principals mitjançant cartells o rètols escrits;

- seleccionar les millors preses de cada escena i muntar el curt;

- afegir els títols de crèdit

Què, us animeu?


Exposicions literàries

$
0
0

Literatura exposadaés la pàgina on es desenvolupa el projecte de la Institució de les Lletres Catalanes per promoure les exposicions literàries com a instrument per a la difusió del fet literari i la lectura, dels escriptors i les seues obres. A més de les exposicions pròpies, la ILC participa i dóna suport a la realització d’exposicions de temàtica literària per part d’altres entitats, ja siguen de gran format o portàtils, presencials o virtuals.

En el catàleg hi trobareu les referències a exposicions realitzades a Catalunya anteriorment i a les que es poden visitar o s'inauguraran en breu. Hi figuren les dates i llocs on s'hi exposa el treball, en ocasions dedicat a un autor (Joan Fuster, Maria MercèMarçal, MercèRodoreda...); en altres, a un tema concret.

Encara que els autors de la web ens donen la possibilitat de col·laborar i notificar altres exposicions relacionades amb la difusió de la literatura i la cultura en català, note a faltar, per exemple, les exposicions que s'hi celebren en altres llocs del territori catalanoparlant, per exemple l'exposició de la qual ja us parlàrem acíque ara mateix podeu visitar al Centre del Carme de València, dedicada a Vicent Andrés Estellés. Tot i amb això, estem davant d'un projecte molt interessant que encara faria més goig si s'aconseguira que, una vegada es retirara una exposició del circuit comercial, poguérem contemplar en la xarxa més detalls del catàleg, fotografies i alguna part de la documentació que s'hi havia exposat (a l'estil de les visites on line d'alguns museus).

Vicent Andrés Estellés i La serp blanca

$
0
0
La serp blancaés un blog de caràcter didàctic on podeu gaudir de la lectura d'apunts interessants centrats en l'educació i l'estudi de la literatura editada en català; autors, moviments literaris i obres hi tenen cabuda. Els seus comentaris van més enllà de l'àmbit de la literatura catalana; en la columna de la dreta us trobareu un enllaç als temes de l'assignatura Literatura universal de 2n de batxillerat.
Als qui encara no coneixíeu el treball didàctic i erudit d'Enric Iborra, per començar, us recomane la lectura dels apunts del 9 i de l'11 de gener de 2013 (1a parti 2a part) sobre el Llibre de meravellesde Vicent Andrés Estellés. Segur que, després, no deixareu de fer el camí fins al seu blog cada setmana.

Assumiràs (Vicent Andrés Estellés, 'Llibre de meravelles', 1971)

$
0
0

No és la primera vegada que copiem els versos d'aquest poema del Llibre de meravelles, escrit pel poeta Vicent Andrés Estellés. És un dels que dramatitzareu en la classe del darrer divendres 11 de gener. Algunes versions em van agradar molt i per això vull animar-vos a que prepareu un audio, un vídeo o un power point, amb la vostra veu de fons recitant un dels poemes que havíeu preparat cadascú. Serà la vostra contribució i homenatge al poeta de Burjassot.

ASSUMIRÀS la veu d’un poble,
i serà la veu del teu poble,
i seràs, per a sempre, poble,
i patiràs, i esperaràs,
i aniràs sempre entre la pols,
et seguirà una polseguera.
I tindràs fam i tindràs set,
no podràs escriure els poemes
i callaràs tota la nit
mentre dormen les teues gents,
i tu sols estaràs despert,
i tu estaràs despert per tots.
No t’han parit per a dormir:
et pariren per a vetlar
en la llarga nit del teu poble.
Tu seràs la paraula viva,
la paraula viva i amarga.
Ja no existiran les paraules,
sinó l’home assumint la pena
del seu poble, i és un silenci.
Deixaràs de comptar les síl·labes,
de fer-te el nus de la corbata:
seràs un poble, caminant
entre una amarga polseguera,
vida amunt i nacions amunt,
una enaltida condició.
No tot serà, però, silenci.
Car diràs la paraula justa,
la diràs en el moment just.
No diràs la teua paraula
amb voluntat d’antologia,
car la diràs honestament,
iradament, sense pensar
en ninguna posteritat,
com no siga la del teu poble.
Potser et maten o potser
se’n riguen, potser et delaten;
tot això són banalitats.
Allò que val és la consciència
de no ser res si no s’és poble.
I tu, greument, has escollit.
Després del teu silenci estricte,
camines decididament.

(VAE - Llibre de meravelles - 1971)


I aquestos són els enllaços a You tube de diferents versions del poema que heu indicat en el vostre treball.

Assumiràs

Assumiràs

Assumiràs

Assumiràs

Assumiràs

I, a continuació, un fragment en la veu del propi poeta:

'Man' by Steve Cutts (per a 1r ESO)

$
0
0

Mira't el curt Mande l'Steve Cutts i, en deu línies aproximadament, digues quines coses caldria canviar perquè el món fora diferent.

Creus que el curt presenta una visió massa apocalíptica i negativa sobre la realitat? Per què exagera?

II Festival de curtmetratges K-Lidoscopi

$
0
0

L'Octubre CCC atorgarà un premi especial al millor curtmetratge en llengua catalana al II Festival de curtmetratges K-Lidoscopi

K-LIDOSCOPI. Associació Cultural. Cullera.

L'Associació Cultural K-Lidoscopi de Cullera (València) convoca la II edició del seu Festival de Curtmetratges, que tindrà lloc en aquesta localitat del 24 al 27 d'abril de 2013. Amb la col·laboració de l'Octubre Centre de Cultura Contemporània de València, s'atorgarà un Premi especial al millor curtmetratge en llengua catalana.

El termini de presentacióde les obres és el proper 15 de març.

Més informació al blog del festival: klidoscopicurts.blogspot.com.es

Concerts

$
0
0
Visitem la pàgina de l'Octubre CCC on podem trobar informació sobre un seguit de concerts de música interessants. A saber:

Font: Octubre CCC


ThbThb

#Primavera Valenciana

Concert en benefici dels processats i expedientats per la #PrimaveraValenciana

Divendres 15 de febrer, a les 22:00 h, al Palau de Congressos de València. Les donacions serviran per a pagar les despeses de la trentena de causes encara pendents de judici. Invitacions i donacions al web de Verkami





Carles Dènia i Obrint Pas (Acústic) actuaran a Llíria

Un grup d'associacions de la comarca, entre les quals es troba el Casal d'ACPV del Camp de Túria, organitza un cicle de dos concerts a l'auditori de la Unió Musical de Llíria.

Carles Dénia - dissabte 26 de gener a les 22'30h

Obrint Pas en acústic - dissabte 23 de març a les 19h

Preu entrades:
Carles Dénia - 7€
Obrint Pas - 12€
Carles Dénia + Obrint Pas - 15€
Més informació i punts de venda d'entrades

Arthur Caravan + Hugo Mas, divendres 25 de gener

Divendres 25 de gener, a les 19:00 h, a l'Octubre CCC

Entrada: 3 euros
Entrada + CD ‘Atles enharmònic’: 10 euros

*Concert organitzat per Arthur Caravan

Més informació


121dB+ Sant Gantxo
, dissabte 26 de gener

Dissabte 26 de gener, a les 18:30 h, a l'Octubre CCC

121dB presenta el seu nou disc Leshoto

Sant Gatxo
presenta el seu nou disc Llum

Entrada + beguda + tapa:
- Preu general: 7 euros
- Amb carnet universitari: 4 euros
Venda anticipada a través deTicketea i a la taquilla de l'Octubre CCC a partir de les 17.00h.

*Concert organitzat per Pro21 amb la col·laboració del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València

Visitem la pàgina de l'Octubre CCC on podem trobar informació sobre un seguit de concerts de música interessants. A saber:


Font: Octubre CCC

Rapsòdia per a un dinar

$
0
0

Tecnoartes.net TECNOLOGIA I ARTES EN INTERNETés una pàgina interessant on es publiquen apunts sobre disseny, noves tecnologies aplicades a la vida quotidiana o al treball, tècniques de dibuix i fotografia i tot el que té a veure amb la creació: com fer un logo, l'ús de la infografia, el retrat...
Us recomanem que visiteu l'enllaç a l'apunt de dimarts, 22 de gener de 2013:
on trobareu l'enllaç a un trailer i al corresponent Making of publicats en Vimeo:
- http://vimeo.com/45930104#
- http://vimeo.com/45823512#
En ells es mostra una part del curt que presenta a tres generacions de la mateixa família sota el mateix sostre. Amb l'acompanyament d'una rapsòdia coneguda, veiem el ritme que marquen la resta de personatges a una mare coratge que ha de lluitar, fins i tot, per reunir la seua família al voltant de la taula. Es tracta de Rhapsodie pour un Pot-au-feu”, un producte elaborat pels joves alumnes de Gobelins, la prestigiosa escola d'imatge i animació francesa.

A més a més, podeu trobar referències molt interessants a d'altres creadors com és el cas de l'arquitecte Pablo Garcia i els vídeos publicats a Vimeo:

Profilograph (after Dürer)

Profilograph (after Muybridge)


La instruccció: un curt d'animació de la factoria Pixar (1r ESO)

$
0
0
Exercici




1. Repassa l'enllaç a la Viquipèdia i recorda l'estructura, les formes verbals que cal emprar i els enllaços que poden organitzar el text instructiu.

2. En grups de quatre persones, després de veure el curt, escriviu cinc de les instruccions que caldria donar al personatge més menut perquè la propera adducció d'un terrícola es produïra sense causar-li cap dany.

'Posturas' (1991) de Álvaro Oliva

$
0
0
Direcció: Álvaro Oliva
Guió: Josu Díaz
Direcció artística: Seila Fernández
Muntatge: Felipe Gómez-Ullate
So: Ángel Castro
Música: José Antonio Serrano
Cap de producció: Juan Carlos Moro
Direcció de fotografia: Jonay Arbelo
Actors: Maria Alfonsa Rosso, Txema Blasco i Pablo Venero
Productor: Álvaro Oliva
Producciones AOR i GarciFILMS Cantabria Visual Producciones

Una curt interessant que ens dóna una particular visió de les relacions en la tercera edat.


Exercici:
Després de veure el curt, fes una crítica breu i envia-li-la al professor per correu electrònic.

Cinema a l'Octubre CCC

$
0
0

Dins del cicle de cinema dedicat a la ciutat de Barcelona com a escenari, hui dimecres, a les 19,00 h., podeu veure 'La Casita Blanca', de Carles Balagué.


Documental sobre la Barcelona de 1945–1950. La Barcelona oculta: l’estraperlo, la misèria, les cartilles de racionament, les cases de cites, els maquis urbans, la clandestinitat política i, en contrast, el Congrés Eucarístic i les visites a Barcelona de Franco i Eva Perón... Entrada lliure Organitzat per l'Octubre CCC amb la col·laboració de l'Institut de Cultura de Barcelona Més informació

Imitar el cinema mut

$
0
0

En els darrers anys el triomf del cinema en blanc i negre, fet com un homenatge al cinema mut, ha obtingut èxits tan considerables com el de la pel·lícula francesa The artist (2011) de Michel Hazanavicius o el de Blancanieves, la pel·lículaespanyola (2012) de Pablo Berger.

En un nivell menys ambiciós però amb rdesultats molt interessants, us volem mostrara dues propostes de curts que, potser ja coneixeu, on també s'imiten les produccions de cinema mut.

1. Alicio en el País de Viveirosestà rodada als jardins de Vivers de València (2012) i protagonitzada per xiquets i xiquetes de l'Escola de Nadal de l'Audiovisual de BarretFilms i Zurdos TV.

2. Rascayu el Garrepa es una producció de DIFUSIONS FANTASMES de l'any 2006. El curt va guanyar un premi al festival Julius de Vic (2006) i un altre al festival Fescurts de Torelló (2007).

A partir del que heu vist, seríeu capaços de generar un guió i filmar un curt?

Caldrà:

- inventar-se una història que serà la base del guió;

- buscar actors i actrius que representaran els personatges;

- localitzar exteriors i un espai tancat o estudi per a la filmació de les diferents escenes;

- preparar, si és el cas, uns decorats;

- composar o interpretar una música adient. En l'època del cinema mut, la música es reproduïa en directe en el propi cine, per això, generalment, era música per a piano; en els curts que heu vist la música està insertada en el muntatge;

- imitar el grafisme que resumeix i explica les accions principals mitjançant cartells o rètols escrits;

- seleccionar les millors preses de cada escena i muntar el curt;

- afegir els títols de crèdit

Què, us animeu?

'Les aventures de Tadeu Jones' d'Enrique Gato (2012)

$
0
0

Cinema

Octubre CCC

11.02.2013 | 12.02.2013 | 13.02.2013 |

'Les aventures de Tadeu Jones'

19.00h


Les aventures de Tadeu Jones (VC), pel·lícula d'animació dirigida per Enrique Gato (2012)

Dilluns 11, dimarts 12 i dimecres 13, a les 19 hores.

Tadeu és un maldestre obrer de la construcció que somia amb ser arqueòleg. A causa d'una confusió fortuïta, el prenen per un professor famós i l’envien a una expedició arqueològica a Perú. Allà haurà d’utilitzar tot el seu enginy per salvar la ciutat perduda de Paititi de l’espoli d’una important corporación de caçadors de tresors i demostrar que té tot el que cal per ser un veritable heroi…

Organitzat per Acció Cultural del País Valencià amb la col·laboració del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València (SPLUV)

Preu entrada
--3 €
--2 € socis d'ACPV
--L'entrada serà gratuïta amb el carnet de la Universitat de València (més un acompanyant) i de la Universitat Politècnica de València (més un acompanyant).

Podeu passar a recollir les entrades a partir d'una hora abans de la projecció.

Més informació

Font: Octubre CCCC

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99

Viewing all 310 articles
Browse latest View live