Quantcast
Channel: VALENCIÀ, LLENGUA I IMATGE
Viewing all 310 articles
Browse latest View live

'La crema de Xàtiva', exposició

$
0
0

El dijous passat, a les 20 h en la seu d’ACPV, l’Octubre CCC, es va inaugurar l'exposició "La crema de Xàtiva". En la inauguració hi intervingueren La Bicicleta Teatre, que recitaren uns poemes de Vicent Andrés Estellés, i Pep Gimeno "Botifarra", que féu una breu actuació.

La Crema de Xàtiva’és una exposició que vol donar notícia d’un fet que va marcar, dissortadament, la nostra història. La desfeta d’Almansa, de la qual enguany es compleixen tres-cents sis anys, va significar la pèrdua dels nostres furs, el bandejament de la nostra llengua i cultura i la submissió a les lleis de Castella. Ara, en l’aniversari de La Crema de Xàtiva per les tropes borbòniques (17 de juny de 1707), es vol donar un testimoni poètic i artístic d’aquells esdeveniments tan decisius per a Xàtiva i per al país.

A l’exposició, un poema-pòrtic d’Antoni Martínezdóna pas al poemari “La Crema de Xàtiva”, de Vicent Andrés Estellés: catorze sonets que seqüencien vuit gravats realitzats per Artur Heras, Rafael Armengol, Joan Ramos, Miquel Mollà, Rafael Gómez, Ricard Juan, Ernest García i Ricard Huerta.

Aquesta mostra vol, a més, retre homenatge al poetaVicent Andrés Estellési sumar-se a totes les activitats culturals que al llarg de l’any recorden l’autor de Burjassot.

L’exposició romandrà fins el 27 de juliol.

Entrada lliure. Horari de visites:
-De dilluns a divendres: de 9h a 21h
-Dissabtes matí: de 10h a 14h
-Dissabtes vesprada, diumenges i festius tot el dia: tancat (excepte en els casos que hi haja altres activitats)

Vilaweb: La dignitat dels socarrats


'Són bojos aquests catalans!?' de David Valls

$
0
0

Lloc: Octubre CCC

Hora: 19.00 h., a la Sala d'actes

Acte: Projecció del documental Són bojos aquests catalans!?de David Valls

Presentació del documental: David Valls

El documental Són bojos, aquests catalans!?, realitzat per Zeba Produccions, té l’objectiu de resoldre una sèrie d’interrogants a l’entorn de la situació de la llengua catalana, entre altres: per què el català no es troba en una situació similar a les altres llengües comparables en nombre de parlants en països democràtics? Per què l’ús no està normalitzat? Per què sovint s’abandona la llengua? El documental comprova sobre el terreny la situació del català, una de les llengües amb més parlants d’Europa i parteix d’una idea del lingüista David Valls. La seua filmació es va finançar per mitjà d’una campanya de micromecenatge, amb el suport de la Plataforma per la Llengua, Tallers per la Llengua i la col·laboració del Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades (GELA) i el Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació de la Universitat de Barcelona (CUSC).

El documental narra l'aventura real d'Alina Moser, una jove alemanya que fa poc que viu a Catalunya, que parla català però no entén el castellà, ha decidit voltar amb furgoneta per conèixer de primera mà el país on ha decidit viure. Aquest és el punt de partida del documental Són bojos, aquests catalans!?, una roadmovie de 70 minuts que recorrerà Catalunya, Andorra, la Franja de Ponent i Catalunya Nord.

Durant aquest viatge l’Alina es trobarà en diverses situacions de la vida quotidiana que haurà d’afrontar amb certes dificultats i veurà que no n’hi ha prou de saber només català per viure en aquest país. A més a més, aprofitarà per aprofundir en certs aspectes i anirà a parlar amb l’Eugeni Sallent, director de Televisió de Catalunya; Maria Bargalló, vicerectora de la Universitat Rovira i Virgili, i l’escriptor Matthew Tree, entre d’altres.

(Vilaweb, 20 de juny del 2013).

Per tenir un tast us posem l'enllaç del tràiler.

Maria del Mar Bonet en el "Festival Serenates" de la Universitat de València

$
0
0

El 27 de juny, dijous, la cantautora Maria del Mar Bonet oferirà un concert extraordinari amb motiu del lliurament de la Medalla de la Universitat de València, en el qual interpretarà el programa Fira encesa, amb una selecció de poemes musicats de Bartomeu Rosselló-Pòrcel.



L'actuació tindrà lloc dins el Festival Serenates 2013de la Universitat de València. Aquest festival que naix en els anys 80 amb la idea d'utilitzar el claustre de l'edifici històric de la Universitat com a marc per a oferir al públic valencià un festival musical d'estiu ha estat una bona plataforma per a la promoció i la difusió de grups valencians. Les Serenates esdevingueren ja des de les seues primeres edicions -fa tres dècades- un rotund èxit de públic, omplint any rere any totes les cadires disponibles.


El Festival Serenates2013ha dedicat especialment la seua programació a la música composada i interpretada principalment per músics valencians. Atesa la limitació de la capacitat de la Nau, el concert, en aquesta ocasió, serà també retransmès en directe des del Saló d'Actes Sanchis Guarner de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, i des de l'Auditori Joan Plaça, del Jardí Botànic.

'L'escola de bufons' de Michel de Ghelderode a Silla

$
0
0
L'EMT de Silla tanca el curs 2012/2013 amb l'estrena de l'obra de Michel de Ghelderode L'ESCOLA DELS BUFONS. Amb ella tanquen un any dedicat a l'estudi dels bufons com una disciplina específica del treball de l'actor.
Per introduir-se en ells han comptat amb l'ajuda de XAVI CASTILLO, el nostre bufó més famós i de FABIO MANGOLINI, un bufó italià mestre de bufons.

L'estrena serà el divendres 21 de juny a les 22:30 h al Teatre de la Plaça de Silla. Hi haurà noves funcions el dissabte 22 i el diumenge 23 a les 20:00 h. i el divendres 28, a les 22:30 h, i el dissabte 29 i el diumenge 30, a les 20:00 h.
Les entrades estan a la venda a través d'Internet, en La Nau Jove de Silla o una hora abans de cada representació en la taquilla del teatre.
Preu de l'entrada: 5 €.


Cor de l'Eliana: Que tinguem sort!

$
0
0

El Cor de l'Eliana continua la seua activitat creadora intensa. Ara ens conviden al seu concert d’estiu i ho fan a la fresca, en un lloc suggeridor, amb la lluna com a testimoni. Serà el proper dissabte i ens oferiran, com diuen, cançons de sempre i algunes no estrenades. És un bon pla per a la nit d’un dissabte d’estiu.

La música forma part de la memòria col·lectiva dels pobles, és una part de la seua història i de la nostra cultura que no hauríem d’oblidar. El concert que ens oferirà dissabte el Cor de l'Eliana ens recorda la lluita d'alguns cantautors per guanyar la llibertat i exigir justícia social en uns temps força difícils. Ara, passats els anys, tornem a necessitar de la força d'aquelles cançons i recórrer a la memòria per tornar a "dir no", recuperar l’esperança i tornar a confiar que, amb la força de la paraula i amb l’ajuda de la música "tot és possible i tot està per fer".

Activitat: concert

Intèrprets: El cor de l'Eliana

Data: dissabte, 29 de juny

Hora: 22'30 h.

Lloc: Torre del Virrey - L'Eliana

Repertori:

- Benvinguts i benvingudes
- Paraules d'amor
- Tinc un clavell per tu
- Veles e vents
- Amor i amor
- Com un arbre nu
- Cançó de tardor
- D'un temps un país
- L'estaca
- Que tinguem sort
- La gavina

Entrada lliure

Deures d'estiu: PRIMER D’ESO

$
0
0


IES SANCHIS GUARNER. SILLA.
CURS 2012-13
VALENCIÀ. LLENGUA I LITERATURA
PRIMER D'ESO
Professor: Francesc J. López


Als qui heu aprovat, moltes felicitats.




Als qui heu suspés, vull animar-vos des d’ací a seguir treballant perquè us faltava un poc d’esforç per aconseguir l’aprovat i, durant l’estiu, el podreu fer. Al setembre tindreu una segona oportunitat. Consulteu, al tauler d’anuncis de l’institut, la data i hora d’eixe examen extraordinari que se centrarà en el treball de les 7 primeres unitats del llibre de text.



El treball obligatori que heu de realitzar al llarg de l'estiu per ampliar coneixements és el següent:

1) Lectura de la novel·la Tres passes pel misteri d'Agustí Fernández Paz, editada per Bromera.

2a) Resum de l'argument del primer conte.

2b) Estudi dels personatges del segon conte.

2c) Estudi del narrador i del temps i l'espai del tercer conte.

3) Realització del quadern Què de llengua 1, editat per Teide, dels autors Andreu Porcellà, Anna Melià i Francesc J. López. Les solucions estan en un quadernet a part que convé que lliureu als pares i no mireu fins acabar les activitats de cada unitat.

4) Finalització dels exercicis de les unitats 8 i 9 del llibre del tercer trimestre. En acabar els exercicis podeu sol·licitar la correcció del professor mitjançant el seu correu electrònic.

Recordeu que este treball és obligatori per als qui han suspés i voluntari per als qui heu aprovat.


NOTA - Si no heu fet alguna de les lectures obligatòries del curs o en teniu alguna de suspesa, haureu de presentar un treball del llibre el mateix dia de l’examen de setembre. El treball contindrà els següents punts: e
spai i temps (època); qui és el narrador i quin tipus de narrador és; personatges principals: característiques físiques i psicològiques; resum de l’argument i valoració personal.

Les lectures obligatòries han sigut:

1. Adela Ruiz, Les cinc monedes d'or. Editorial Tabarca.

2. Pepa GuardiolaLa casta de banya trencada. Editorial Tàndem.

3. Àngela Sommer-Boderburg, Històries de por. Editorial Bromera.





Nota.- Si voleu veure més fotos, en trobareu més ací.


Les fotografies que il·lustren l'apunt les he triades pensant en allò que ha sigut juny per a alguns de vosaltres i allò que pot ser setembre si aprofiteu el temps. Sigueu espavilats, com el senyor de la foto, i podreu traure la llengua ben a gust com fa l'Eugeni Alemany en el seu programa de televisió.

PhotoEspaña Festival internacional de fotografía y artes visuales

$
0
0

Ja heu llegit el programa de l'edició d'enguany de PhotoEspaña?

Des del 5 de juny fins al 28 de juliol podem visitar un total de 74 exposicions on es pot contemplar l'obra de 328 artistes procedents de 42 països.

PhotoEspañaés una plataforma interessant per a la promoció de l'art fotogràfic i val la pena conéixer el que es fa en fotografia arreu del món.

'La mirada fotográfica', un programa de RTVE

$
0
0

Algú té dubtes sobre la importància que ha adquirit la fotografia al llarg del segle XX i de l'espai que es mereix als museus d'art?

Fotografies de Philippe Halsman amb Alfred Hitchcock (Los pájaros, 1963) i Dalí i Gala (1948).

Algú dubta de la sensibilitat del fotògraf i de la seua particular mirada sobre allò que l'envolta?

Rafael Sanz Lobato, Premio Nacional de Fotografía 2011

Fotografia: Rafael Sanz Lobato (ABC)



Fotografia de Joan Fontcuberta durant l'exposició "El cosmonauta fantasma" (El Mundo.es)

Els hòmens i les dones que s'han dedicat a fotografiar les persones i la societat en què vivien han estat una mena d'antropòlegs moderns que ens han deixat un testimoni important sobre els costums, el vestit, les grans descobertes de la humanitat... Com a mostra del gran treball que han fet, en la pàgina "A la carta Televisión y radio" de RTVE trobareu uns documentals interessants que il·lustren el que us dic. Es tracta del programa "La mirada fotográfica", una sèrie dedicada a l'obra de tantes persones que han fet el seu treball des del seu estudi particular, fotografiant esdeveniments, persones i formes de vida d'una època que ja és part del context històric col·lectiu i de la tradició popular. Parlem, per exemple, de la feina d'Ortiz Echagüe (capítol 1), de Virxilio Vieitez (capítol 2), de Ramon Masats (capítol 3) o de tants altres fotògrafs anònims (capítol 4) que amb el seu treball han conservat un fragment de la nostra memòria històrica visual. Aquests hòmens i dones, amb el control de la llum, aconseguiren fer art de la seua tasca documentalista. La seua investigació anà més enllà del control de la llum i dels materials sensibles amb què treballaven. El seu domini de l'ofici i la transmissió dels coneixements a les generacions futures ens ha permés crear un espai digital (capítol 6) carregat de futur, molt més complet i interessant encara.

Amanecer en la Albufera de Valencia. © mateoht 1990-2013 - http://lafotodeldia.net

Fotografia: "Amanecer" de Mateo Hernández Toledo


Vicent Andrés Estellés i Tomàs de los Santos

Feliu Ventura i 'La memòria de la música'

$
0
0

"La memòria de la música" és un programa de TV3 on podeu fer una passejada pel recorregut que va fer el 2012 el cantautor Feliu Ventura pels escenaris de la memòria històrica de l'Uruguai, Argentina i Xile a partir de la música de Víctor Jara i de la cançó popular del Con Sud.

El documental combina entrevistes, actuacions en directe i visites a espais històrics i de memòria a partir de la biennal catalanouruguaiana impulsada pel festival Barnasants.


El pes d'un somriure

(Feliu Ventura)

et vaig veure a través de satèl·lits de bruta tenebra
com el croma darrere de l'èxit d'algun reporter

i avui encara em desperte en la nit amb regust de tristesa
que és el puny que et colpeja l'estómac quan ve un mal record

et promet recordar aquell dia com una tempesta
i no escriure el teu nom, amb el dit, en la pols de l'oblit

oblidar que oblidant he oblidat oblidar oblidar-te
i deixar de jugar amb els mots i arribar a les mans

t'escoltava a través de tertúlies d'alè de vinagre
on mentir és un verb conjugat en honor als diners

per a tu construeixen barreres i murs franquejables
per la fam, el dolor i la por que t'empeny a seguir

et promet una terra fecunda d'olor a ginesta
on fundar el demà i inventar alfabets de futur

estimar que estimant he estimat estimar estimar-te
i deixar de jugar amb els mots i arribar a les mans

il·lumines el món amb els píxels d'aquesta mirada
que no et poden sostindre els senyors de la guerra i l'horror

tu desarmes exèrcits sencers amb el pes d'un somriure
on el pes d'una bala val més que la vida i la mort

et promet recordar aquell dia com una tempesta
on fundar el demà i inventar alfabets de futur

oblidar que oblidant he oblidat oblidar oblidar-te
i deixar de jugar amb els mots i arribar a les mans

oblidar que estimant he oblidat estimar oblidar-te
i deixar de jugar amb els mots i arribar a les mans

oblidar que oblidant he oblidat oblidar oblidar-te
i cantar-te que aquesta promesa és més que una cançó

'Todos los caminos llevan a casa' (2002) de Jeong Hyang Lee

$
0
0

Director: Jeong Hyang Lee

País: Corea del Sud

Títol original: The way home

Repartiment:

• Kim Eul Boon – Iaia
• Yoo Seung Ho – Sang Woo
• Dong Hyo Hee – Mare de Sang Woo
• Yim Eun Kyung – Hae Yeon

Any: 2002

Gènere: Drama

Duració: 89 minuts

Quantes coses no seria capaç de fer una àvia per un nét? De quantes coses no és capaç de privar-se per acontentar-lo? Quanta paciència no cal tenir perquè un nét malcriat canvie els seus hàbits de consum i comportament després d’entendre el valor real de les coses, allò que realment és important en la vida?

Todos los caminos llevan a casa
és en essència un procés d'aprenentatge, un camí de recerca de les coses que són importants, una història contada des del cor amb una partitura musical ben particular que respecta el tempo del discurs tot mesurant els silencis. Un relat fet amb quatre traços que ens mostra els contrastos entre la vida a la ciutat i la vida al poble. Totes les diferències són salvables si partim del valor que té l’estima pels demés.

Lletra de convit per a celebrar la IV Festa Estellés

$
0
0

Amb data de 14 de juliol, des d'Alginet, ens escriu Josep Lozano per a convidar-nos a celebrar la IV Festa dedicada al poeta Vicent Andrés Estellés La celebració té lloc a partir del 4 de setembre en diferents localitats de la nostra geografia. La data d'inici és la del naixement del poeta i s'hi celebra amb la intenció de dignificar i cohesionar la nostra llengua i cultura.

La tercera FESTAes va celebrar en uns 67 actes i localitats. A Silla, com en anys anteriors, tingué lloc la celebració de forma senzilla, en un sopar de germanor on es llegiren poemes d'Estellés. L'acte tingué lloc gràcies a la gent de Compromís que ens va convocar a la seu local.

Josep Lozano, l'ànima i promotor de la idea, enguany ens suggereix una novetat. Ens diu: "per tal de donar més diversitat a l’acte podríeu, en la primera part, llegir poemes d’altres poetes, preferiblement de poetes en la nostra llengua, i la segona i última dedicar-la a Vicent Andrés Estellés".

Seguint el convit del bon amic Lozano, aprofitarem l'estiu per recuperar idees i forces i, al setembre, ens veurem de nou ací blog i a l'institut amb idees renovades i ganes de celebrar la IV Festa Estellés. Mentrestant us deixem alguns enllaços als apunts de l'Exposició de gravats que li dedicaren els alumnes de primer i segon de batxillerat de l'institut Manuel Sanchis Guarner.

Estellés:

Programa,

Els amants, Cançó de la lluna, Cançó de la rosa de paper, Cançó de bressol, Molt m'hauria agradat, La tardor, Les hores, Che Guevara, El pròleg, Elegia a Miguel Hernández, Assumiràs, Mires la mar per la finestra oberta, I, Lluna, la bruna,És així, si us plau, Ègloga VI (DIANA), Temptes, primer, la rodonor dels pits, T’enamores de tot; si vols, de totes, Torne al racó, que tampoc no és racó.

Que passeu un bon estiu!

PAU 2013

La rosa

$
0
0

De sobte el descans merescut ens arribava en forma d'itinerari viatger. Acabava juliol i tornàvem a viure el contacte amb la natura gràcies a l'afecte i l'hospitalitat generosa de les amistats fidels. Fugíem de la quotidianitat i de la pròpia ciutat per recordar el camp, l'interior, la muntanya. Tornàvem al Barranc de la Tejeda(Noguera) on la vida encara despertava intensa en formes primaverals de flors i metamorfosi constant.

Una alenada fresca recorria la serra des de mitjan vesprada fins a ben avançat el matí i ens deixava una certa sensació que ja enyoràvem després del començament d'estiu humit i calorós viscut a la ciutat.

Una flor senzilla, irisada de rosa, ens donava la benvinguda i ens despertava els primers sentits que havíem deixat un tant atrofiats entre el fum i el soroll dels cotxes, les coloraines lluminoses dels semàfors i les imatges d'artifici constant que oferien els aparells de televisió. Amb ella tornà el color i la seua aroma ens acostà algunes formes d'una natura un tant domesticada però encara intensa i desitjada.

A Pilar Alfonso, per la seua amistat.

Papallones

$
0
0

No tardaríem en comprovar que el sol i l'aigua eren vida i que, a la vora dels rierols que baixaven de la muntanya, s'hi multiplicava. Però la nostra impaciència de ciutadans apressats encara ens impedia gaudir del moment; caldria sintonitzar amb el ritme que marcava la Natura i ser un poc més pacients per poder gaudir de cada sentit. A poc a poc el camp s'omplia de colors i d'aromes, de sabors i de sons.

De sobte centenars d'insectes voleiaven al nostre voltant sense aturar-se enlloc, com si tingueren temor dels nostres objectius. Havíem trencat la seua pau i caldria guanyar-los la confiança. Seguérem quiets i, com senyoretes o cavallers que desfilen per una passarel·la de modes, anaren posant-se de nou al terra o sobre les tiges verdes de les plantes.

La força del sol i la nostra presència havia tingut libèl·lules i papallones nervioses fins que entenguérem que, per aconseguir bones imatges, caldria estar ben atents i tranquils per poder trobar el moment i les formes. Buscàrem una de les ombres que donaven els frondosos pins d'aquell paratge i esperàrem pacients perquè, davant de l'objectiu de la càmera, estàvem segurs que s'esdevindria el misteri.

A Toni, per la seua hospitalitat.

Libèl·lula

$
0
0

Deixàrem el primer refugi enrere i buscàrem un altre rogle on poder posar a treballar l'objectiu de la càmera. No érem els únics.

Aquesta vegada, unes juganeres libèl·lules de colors fosforescents distragueren la nostra atenció i ens portaren a la memòria el temps en què botàvem les sèquies com a divertiment o caçàvem "parots, marotes, parotets, llangostins i senyoretes", que guardàvem com si foren un gran tresor en pots de vidre als quals els havíem foradat prèviament la tapa perquè hi entrara un poc d'aire. Aquella presó de vidre ens permetia mostrar la nostra perícia com a caçadors però acabava, generalment, amb l'abandonament de la víctima en qualsevol racó de casa i amb la mort del presoner insecte sense que la nostra consciència infantil es despertara ni el més mínim. (Lamentablement, alguns depredadors urbanístics continuen aplicant la mateixa lògica i privant les persones del seu hàbitat.)
En aquella època infantil només les voraces mosques es lliuraven de les nostres malifetes. Però, cal dir-ho, no sempre!

A l'estiu, quan volíem descansar un poc a l'ombra o berenàvem a la porta del carrer, les mosques començaven a molestar com si els anara la vida en aconseguir un tast de la nostra berena i acabaven pagant-ho car. Algú treia una paleta i la mamprenia a colps amb elles fins que al terra quedava clar el fragor de la batalla.

Una batalla que hui no calia lliurar malgrat que elles continuaven l'incordi com antany i això que nosaltres no portàvem menja, fora de les motxilles, a la qual atacar.
A poc a poc reprenguérem la marxa camí de La Laguna on ens esperava un nou espècimen d'amfibi. Però, abans, encara hi hagué temps per parar-se a fotografiar altres papallones que senyorejaven tant per l'ombra com a ple sol.

A Gabriel, per la paciència.

PhotoEspaña Festival internacional de fotografía y artes visuales

$
0
0

Ja heu llegit el programa de l'edició d'enguany de PhotoEspaña?

Des del 5 de juny fins al 28 de juliol podem visitar un total de 74 exposicions on es pot contemplar l'obra de 328 artistes procedents de 42 països.

PhotoEspañaés una plataforma interessant per a la promoció de l'art fotogràfic i val la pena conéixer el que es fa en fotografia arreu del món.

Festa Estellés a la Societat Coral El Micalet

$
0
0

La Societat Coral Micalet ens ha fet arribar la següent informació:

CONVOCATÒRIA

FESTA ESTELLÉS AL MICALET - 2013

Carrer Guillem de Castro, 73- 46008 València

www.scelmicalet.cat

DIJOUS 12 i DIVENDRES 13

DE SETEMBRE DE 2013

PROGRAMA


DIJOUS DE 19:00 a 21:00 h. TALLER GRATUÏT de lectura en veu alta per als que vulguen preparar prèviament la lectura d’un escrit per al final del SOPAR ESTELLÉS. Inscripció prèvia en oficines del Micalet des del 5 al 12 de setembre. Per a totes les edats. Nombre màxim d’inscrits: 30 persones.

DIVENDRES A LES 19:30: REPRESENTACIÓ TEATRAL, amb entrada lliure, de les peces curtes de Vicent Andrés Estellés: JOCS D’INFANTS i FARSA DELS JOVES AMANTS, per la Companyia de Teatre del Voluntariat pel Valencià amb la col·laboració del Micalet.

DIVENDRES A LES 21:30 h. SOPAR DE FAIXA (ENTREPÀ) A LA PLAÇA DEL PILAR. Al final del sopar direm poemes, o altres escrits i cançons dels tres poetes. Venda de butlletes de reserva a Consergeria de la Societat Coral el Micalet i al Racó de la Corbella. 4€ beguda i picadeta i 9€ beguda, picadeta i entrepà.

Nosaltres posem les taules i les cadires i vosaltres el vostre sopar, les ganes d’escoltar i, si us ve de gust, la lectura en veu alta o la cançó.

Hi haurà entrepans a la venda al RACÓ DE LA CORBELLA
(Plaça del Pilar)
INFORMACIÓ: 963836954 – 607519085
(Joanvi Cubedo - PARAULA VIVA)


INSCRIPCIÓ AL TALLER GRATUÏTde lectura en veu alta: Oficines de la Societat Coral el Micalet. Carrer Guillem de Castro, 73. 46008 València. De 17:00 a 20:30 h. entre setmana.

Ens plauria molt comptar amb la teua participació


PARAULA VIVA per llegir escoltant literatura catalana
www.scelmicalet.cat


Telèfons Societat Coral el Micalet: 963921856 (oficines) - 963920786(consergeria)

'Tots a una veu', deu curtmetratges sobre el PV

$
0
0
Acte: Estrena de Tots a una veu

Data: Dijous, 12 de setembre

Horari: 19.00 h i 22.00 h

Lloc: Octubre CCC, a la Sala d'actes

Estrena de Tots a una veu, 10 curtmetratges diferents units en una única pel·lícula. 10 visions cítriques sobre l'actualitat del País Valencià amb l'únic objectiu de reflectir la València que vivim.

Durada de la projecció: 108 minuts

Entrada gratuïta ambinvitació. Per sol·licitar-la, envieu un correu a info@totsaunaveu.com

Tots a una veués una pel·lícula coral que sorgeix en un moment de crisi en què l'audiovisual valencià sembla condemnat a l'extinció. La iniciativa naix d'un equip de professionals que decideix unir forces per a produir una pel·lícula de forma totalment independent amb l'únic objectiu de reflexionar al voltant dels temes que ens preocupen i que poguera visionar-se en tants espais com fóra possible. A partir d'aquesta proposta es va anar generant tot un equip de treball on diferents professionals de l'audiovisual col·laboraren activament amb el seu temps, la seua feina i també el seu equip tècnic.

Des d'un primer moment es va decidir dur a terme el projecte sense cap subvenció ni ajuda econòmica de cap tipus i això suposava assumir els costos que els distints rodatges pogueren originar. Tots els professionals treballaren de forma altruista, assumint com a propi l 'esperit inicial del projecte.

Cadascuna de les 10 històries que formen Tots a una veu ha sigut concebuda i produïda de forma totalment independent. En definitiva,Tots a una veu naix de la necessitat de contar històries en un moment en què les històries semblen ser prescindibles.

Autors dels deu curts: Guadalupe Sáez, Paco Barreda, Néstor Vilar, Nacho Díaz, Juan Antonio Cerezuela, Mar Solana, Carmen Valera, Mertxe Aguilar, Jose Vicente Miralles, Òscar G. Romà i Rafa Ferrero. Altres participants en aquest enllaç.

Més informació

Mostra 2013

Viewing all 310 articles
Browse latest View live